Improve your experience. We are very sorry but this website does not support Internet Explorer. We recommend using a different browser that is supported such as Google Chrome or Mozilla Firefox.

Upcoming Events

Browse all upcoming events by month.

Clear filters

Live online events

May 2024

7

May
Free
11.5Attendance Certificate Hours

7 - 8 May 2024

THIS IS A 2-SESSION EVENT. Each session includes morning and afternoon breaks and a 30-minute break for lunch.

  • Online
  • Free

7 - 8 May 2024

THIS IS A 2-SESSION EVENT. Each session includes morning and afternoon breaks and a 30-minute break for lunch.

Foundational workshop for Care Coordinators and Service Facilitators with an emphasis on wraparound team facilitation responsibilities and skills.

14

May
Free

Tue 14 May 2024

1:00 PM - 3:00 PM (2 hours)

  • Live online
Presented by
  • Free

Tue 14 May 2024

1:00 PM - 3:00 PM (2 hours)

Share and get ideas related to areas of struggle, questions, and strategies related to the role and responsibilities of a care coordinator/service facilitator. Prerequisite: Wraparound Fundamentals for Care Coordinators and Service Facilitators or Providing Wraparound Supervision.

21

May
Free
11.5Attendance Certificate Hours

21 - 22 May 2024

THIS IS A 2-SESSION EVENT. Each session includes morning and afternoon breaks and a 30-minute break for lunch.

  • Online
Presented by
  • Free

21 - 22 May 2024

THIS IS A 2-SESSION EVENT. Each session includes morning and afternoon breaks and a 30-minute break for lunch.

Foundational workshop for Care Coordinators and Service Facilitators with an emphasis on wraparound team facilitation responsibilities and skills.

June 2024

13

Jun
Free

Thu 13 Jun 2024

9:00 AM - 11:00 AM (2 hours)

  • Live online
Presented by
Rebecca Green Blanks
  • Free

Thu 13 Jun 2024

9:00 AM - 11:00 AM (2 hours)

Share and get ideas related to areas of struggle, questions, and strategies related to the role and responsibilities of a care coordinator/service facilitator. Prerequisite: Wraparound Fundamentals for Care Coordinators and Service Facilitators or Providing Wraparound Supervision.

17

Jun
Free
6Attendance Certificate Hours

Mon 17 Jun 2024

9:00 AM - 3:30 PM (6 hours 30 minutes)

  • Live online
Presented by
  • Free

Mon 17 Jun 2024

9:00 AM - 3:30 PM (6 hours 30 minutes)

Developing a individualized plan from start through transition. Prerequisite: Wraparound Fundamentals for Care Coordinators and Service Facilitators or Providing Wraparound Supervision.

18

Jun
Free

Tue 18 Jun 2024

9:00 AM - 4:00 PM (7 hours)

  • Live online
  • Free
Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

Tue 18 Jun 2024

9:00 AM - 4:00 PM (7 hours)

Informational meetings for counties and tribes who have contracts with the WI DHS to implement CST.

Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

19

Jun
Free

Wed 19 Jun 2024

1:00 PM - 2:30 PM (1 hour 30 minutes)

  • Live online
  • Free

Wed 19 Jun 2024

1:00 PM - 2:30 PM (1 hour 30 minutes)

Discuss strategies for implementing specific wraparound skills with Tribal peers and workshop presenters.

July 2024

17

Jul
Free
6Attendance Certificate Hours

Wed 17 Jul 2024

9:00 AM - 2:30 PM (5 hours 30 minutes)

  • Live online
Presented by
  • Free
Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

Wed 17 Jul 2024

9:00 AM - 2:30 PM (5 hours 30 minutes)

Best practice strategies for effectively engaging youth and families in the wraparound process. Prerequisite: Wraparound Fundamentals for Care Coordinators and Service Facilitators or Providing Wraparound Supervision.

Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

18

Jul
Free
3.5Attendance Certificate Hours

Thu 18 Jul 2024

12:30 PM - 4:00 PM (3 hours 30 minutes)

  • Live online
Presented by
  • Free
Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

Thu 18 Jul 2024

12:30 PM - 4:00 PM (3 hours 30 minutes)

Considerations and tools for individuals who provide supervision to wraparound coordinators, facilitators, and staff in programs such as CCS and CST.

Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

23

Jul
Free

Tue 23 Jul 2024

9:00 AM - 3:00 PM (6 hours)

  • Live online
  • Free
Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

Tue 23 Jul 2024

9:00 AM - 3:00 PM (6 hours)

In-depth look at the assessment process (new in 2023). Prerequisite: Wraparound Fundamentals for Care Coordinators and Service Facilitators or Providing Wraparound Supervision.

Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

30

Jul
Free

Tue 30 Jul 2024

9:00 AM - 11:00 AM (2 hours)

  • Live online
Presented by
Rebecca Green Blanks
  • Free
Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

Tue 30 Jul 2024

9:00 AM - 11:00 AM (2 hours)

Share and get ideas related to areas of struggle, questions, and strategies related to the role and responsibilities of a care coordinator/service facilitator. Prerequisite: Wraparound Fundamentals for Care Coordinators and Service Facilitators or Providing Wraparound Supervision.

Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

August 2024

6

Aug
Free
11.5Attendance Certificate Hours

6 - 7 Aug 2024

THIS IS A 2-SESSION EVENT. Each session includes morning and afternoon breaks and a 30-minute break for lunch.

  • Online
Presented by
  • Free
Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

6 - 7 Aug 2024

THIS IS A 2-SESSION EVENT. Each session includes morning and afternoon breaks and a 30-minute break for lunch.

Foundational workshop for Care Coordinators and Service Facilitators with an emphasis on wraparound team facilitation responsibilities and skills.

Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

13

Aug
Free

Tue 13 Aug 2024

1:00 PM - 3:00 PM (2 hours)

  • Live online
Presented by
  • Free
Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

Tue 13 Aug 2024

1:00 PM - 3:00 PM (2 hours)

Share and get ideas related to areas of struggle, questions, and strategies related to the role and responsibilities of a care coordinator/service facilitator. Prerequisite: Wraparound Fundamentals for Care Coordinators and Service Facilitators or Providing Wraparound Supervision.

Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

20 - 21 Aug 2024

2 days, 9:00 to 3:00 each day

  • Bowler
Presented by
  • Free
Registration information will be sent to Tribes in early 2024
More Information

20 - 21 Aug 2024

2 days, 9:00 to 3:00 each day

2-day in-person Tribal event: Walking the Four Directions Using Wraparound

Registration information will be sent to Tribes in early 2024
More Information

September 2024

Wed 11 Sep 2024

9:00 AM - 4:00 PM (7 hours)

  • Live online
  • Free
Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

Wed 11 Sep 2024

9:00 AM - 4:00 PM (7 hours)

Annual event for CCS and CST staff who work within the Children' System of Care.

Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

17

Sep
Free

Tue 17 Sep 2024

9:00 AM - 3:00 PM (6 hours)

  • Live online
Presented by
  • Free
Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

Tue 17 Sep 2024

9:00 AM - 3:00 PM (6 hours)

In-depth look at the assessment process (new in 2023). Prerequisite: Wraparound Fundamentals for Care Coordinators and Service Facilitators or Providing Wraparound Supervision.

Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

Wraparound Seminar

Live online

24

Sep
Free

Tue 24 Sep 2024

9:00 AM - 4:00 PM (7 hours)

  • Live online
  • Free
Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

Tue 24 Sep 2024

9:00 AM - 4:00 PM (7 hours)

Focus on a topic of interest to individuals who serve youth and families using the wraparound process. March 19, 10:30 - 4:00: Evidence-Based Practices; September 24: Topic TBD

Registration opening will be announced via GovDelivery
More Information

October 2024

15

Oct
Free

Tue 15 Oct 2024

1:00 PM - 2:30 PM (1 hour 30 minutes)

  • Live online
  • Free
Registration opening will be announced via Gov Delivery.
More Information

Tue 15 Oct 2024

1:00 PM - 2:30 PM (1 hour 30 minutes)

Discuss strategies for implementing specific wraparound skills with Tribal peers and workshop presenters.

Registration opening will be announced via Gov Delivery.
More Information

Press enter to see more results